Testimonials

"Karina er en yderst kompetent coach. Hun stiller netop de spørgsmål, der får een til at stoppe op og tænke - måske endda nytænke:-) Når Karina coacher er det på en professionel måde, men samtidig har hun et smil på læberne, der giver samtalen et fortroligt og empatisk islæt. Hvis du ønsker en coach med hjertet på rette sted men samtidig professionel, så vælg Karina. Jeg kan varmt anbefale hende."
Majbritt Dahl Bendixen

"Karina er en fornøjelse både som menneske og som Coach. Hun har et oprigtig engagement i sine klienter, og bidrager med sin omsorg til at stræbe efter at gøre sit bedste. Jeg kan på alle måder anbefale Karina til enhver der ønsker at performe yderligere i deres job eller privat liv. Det er en anbefalelsesværdig oplevelse at mærke Karinas energi og passion. Giv hende et ring og PRØV det selv."
Bjarke Pedersen 

"Jeg kender Karina som en yderst kompetent coach, både fra min uddannelse v Manning Inspire hvor Karina var en både udfordrende og kærlig Coach Trainer for vores hold gennem vores 6 måneders uddannelsesforløb, men især gennem min 11 årige datter som har Karina som Coach. 

Karina har hjertet med i hvad hun laver, hun ser det hele menneske og møder det i nuet i stedet for at forherlige verden, hun fejer ikke noget under gulvtæppet men hjælper med at få de bearbejdet på en kærlig og omsorgsfuld, men dog direkte måde. 
Min datter elsker Karina, gennem deres samarbejde lærer hun at arbejde med hvad livet nu bringer af udfordringer, at komme over usikkerhed og tvivl. Hun bliver styrket i at tro på de stærke sider og acceptere de svage... Kort fortalt; hun bliver som 11 årig klædt på til et liv i evig forandring og med masser af uforudsigelige udfordringer."
Lone Østergaard

"En positiv start på en spændende og udviklende rejse i mit liv - en rejse fyldt med nye og fede oplevelser. Jeg følte mig utrolig godt tilpas under sessionen pga. Karina`s proffesionelle tilgang, som emmede af ro og nærvær, men også en lethed og humor. Jeg fik helt automatisk sat ord på en masse ting, som gav et klart syn på, hvad der gør, at jeg sidder med de udfordringer som jeg gør. Og dermed også, hvad jeg vil gøre for at arbejde med disse udofrdringer og vendt dem til en naturlig del af det,  at være mig - til noget konstruktivt frem for at være destruktivt. Jeg vil helt sikkert anbefale Karina som coach, og skulle jeg selv igen for behov for en coach, vil jeg uden tvivl vælge Karina".
Hanne Lisa Clemmensen


"Jeg fik tre coachingsessioner og oplevede dem behagelige. Det, jeg i sær fik ud af det var, at stress kan formindskes ved at se på tidsforbrug generelt, og hvor vigtigt det er, at se på sin planlægning".
Ida Monrad

"Tilfredsstillende, behageligt miljø, gode points, struktureret med mulighed for sidespring. Det virkede godt, at jeg selv skulle notere på tavlen da det gav overblik og nemmere at huske forløbet og prioriteringen. Jeg vil gerne anbefale Karina til andre - det har været fint og man kan mærke en god baggrund i den pædagogiske verden. Jeg ønsker at benytte mig af Karina igen som coach og få evalueret min plan og mine mål".
Mark Moore

"Karina er en meget kompetent coach og rådgiver. Hun har en naturlig lyttende og anerkendende tilgang til mennesker og med hendes store erfaring har hun en unik evne til at få øje på og udvikle den enkeltes ressourcer.

Jeg bruger Karina som sparringspartner i både private og arbejdsmæssige problemstillinger og oplever, at hun er utrolig god til at få mig til at sætte tingene i perspektiv og se nye handlinger eller løsninger.

Karina er inspirerende og motiverende. Hun er professionel og formår samtidig at skabe en humoristisk og uhøjtidelig atmosfære som gør, at man føler sig set, hørt og forstået".
Lone Hermann Andreassen

"Karina er en fantastisk Kaptajn på havet. Hun tør vise dig revet, hvor de smukke farver og formationer er, men som også kræver et dyk ned under overfladen. Helt konkret betød det én session og så gik jeg igang med et projekt, som tog mig 4 år at overveje.... Det gjorde en kæmpe forskel. Tak til dig, Karina"
Heidi Haacke Mortensen

"Jeg vil helt klart anbefale Karina til andre, og har allerede gjort det. Jeg mener alle bør tage de 5 sessions der er på et klippekort, for egen vindings skyld. Jeg startede selv ud med overbevisningen om, at min situation krævede 10 + sessions, men allerede efter 4 sessioner følte jeg mig 90 % rebooted og klar til at leve levet i nuet. Jeg har lært hos Karina, at der altid er en bagdør, hvis du fortryder et valg - det har givet mig tryghed. Jeg har følt, at forløbet var skræddersyet til mig og ved bare, at det har virket. Jeg har fået alt det ud af det som jeg ønskede og mere til. Jeg endte et helt andet sted, end jeg regnede med jeg ville, og jeg elsker resultatet.

Karina er behagelig, ærlig og intens. Det har været en fantastisk udfordrende oplevelse. Jeg er hver gang gået der fra med ekstrem energi og en usædvanlig tro på mig selv. Jeg har fået styr på mine værdier, så de beskriver den person jeg gerne vil være - hende jeg er stolt af at være og som tager ansvar for valg og tilvalg. Jeg hviler mere i mig selv, hvilket har mindsket stress, og jeg står for første gang i mit liv mig selv nærmest."
Maria Schifter Jensen

"Super berigende og en oplevelse jeg varmt vil anbefale til alle, der har brug for at finde de svar de har brug for, og overvinde de mentale forhindringer, der holder os tilbage fra egen velvære og succes. Kyndig og meget empatisk vejledning.
Tak Karina."
Tine Kvist

"Jeg kan på det varmeste anbefale Karina som coach. Jeg har været igennem et forløb hos hende og selvom jeg i starten var en del forvirret over, hvor jeg ville ende, fik hun guidet mig igennem og hjalp mig til at finde løsningen på, hvad ”problemet” i virkeligheden handlede om.

I løbet af sessionen fik jeg den vildeste oplevelse af, at der slap noget energi fri i min krop og jeg gik fra at være anspændt, til at få en ro og forståelse for problemet, hvilket min krop straks responderede på. Jeg er ikke et sekund i tvivl om at jeg vil benytte mig af Karina igen".
Mirja Duve Povlsen