2. juni 2017

IMG_7402.JPG

Som NADA akupunktør har jeg nu mulighed for, at tilbyde NADA enten som eneste ydelse, eller i forbindelse med en coachingsession. 

NADA hjælper dig til at få adgang til de ressourcer du havde glemt du har.

Det skærper dit fokus og din koncentrationsevne. NADA bruges ofte i forbindelse med stress, angst/eksamens angst, uro, tobaksafvænning, under udtrapning af medicin, alkohol mm. 

NADA hjælper dig til, at få kroppen/psyken i balance, afhjælper søvnproblemer og tankemylder. NADA giver dig sindsro, bedrer dine relationer, øger din viljestyrke og sorgproces. NADA kan for nogen også virke smertelindrende. 

Børn, unge og voksne med ADHD har ofte stor gavn af NADA fordi det giver dem ro og styrker koncentrationsevnen og evnen til at fokusere i længere tid. 

 

Pt. har jeg gang i et lille projekt som skal afdække, hvorvidt NADA kan forbedre sportslig præstation, og skabe større mentalt overskud både i forbindelse med træning og i forbindelse med løbsdeltagelse. 

NADA i forbindelse med Coaching koster 25 kr. 

Hvis du ønsker kun at komme til NADA kan du sende mig en mail - så finder vi ud af, at skrue et forløb sammen som passer præcis til dig. Mailen sendes til info@mindset-coaching.dk 

Vi ses :-)