Sundhed & Livsstil

Hos Mindset Coaching finder du ingen sundhedsfanatisme, løftede pegefingre, tvang og forbud,  men derimod sundhedshumanisme med fokus på det frie valg og varig livsstilsændring.

Slankekure virker ikke, er min påstand. Det gør de ikke, fordi de handler om kontrol, forbud, straf, skyld og skam. Når du er på slankekur skal du følge et stramt program, hvad mange kan i en kortere eller længere periode af deres liv, for bagefter at vende tilbage med lettelse til det gamle ”nemme” liv.

Jeg hører ofte kunder sige, at nu vil de helt undlade sukker, slik og kager, som de måske har overspist af, af den ene eller den anden grund. Problemet er, at de kun vil stoppe  mens de taber sig og er på kur. Bagefter kan de spise lige hvad de vil. Men det er langt fra sandheden, for hvorfor blev du overhovedet overvægtig? Måske skal du bare spise et lille stykke kage i stedet for to, eller 10 stykker slik i stedet for 50 osv.

Det er vigtigt at kende sine spisemønstre, for at kunne bryde dem. Måske er du trøstespiseren, hyggespiseren, gourmetspiseren, den ubevidste eller uskyldige spiser, eller noget helt 6.? 

At blive varig sund og/eller slank handler om, at ændre og tilpasse din livsstil, så den passer til dig og dit behov. Elsk dig selv, og giv din krop det den har brug for – hverken mere eller mindre.

Forskellen på sund og usund ligger ikke i, hvor fanatisk du er, men i din måde at tænke om sundhed på, dine regler for, hvornår du er sund, og i de mængder du spiser.

Der er ingen hokus pokus at hente hos mig, men derimod et personligt tilrettelagt forløb, som tager udgangspunkt i lige præcis dig, din krop og dine ønsker og behov. Vi vil arbejde med erkendelse af spisemønstre, udregne energibehov og skabe bevidsthed om, hvad du spiser, og i hvilke mængder, så du bliver i stand til fremover, at foretage sunde valg.

Der er flere forskellige muligheder at vælge i mellem. Klik på de forskellige links nedenfor, for at se beskrivelser af form og indhold - være opmærksom på, at de løbende bliver justeret.

Personligt Slankeforløb  (Tilbydes nu også via Skype). 

Opfølgning og evt. vægtkontrol

Mig og Min vægt - 8 ugers kursus for teenagere 13 - 19 år (Også som onlinekursus)

Sund og Slank - 8 ugers kursus for voksne (Også som onlinekursus)Kurserne starter løbende, når der er nok til et hold (Min. 4og maks 8 personer)

Du vil blive vejet på meget nøjagtig fuld segmenteret kropsanalysevægt, hvilket betyder, at vægten både kan måle din vægt, fedtprocent, knoglemasse, muskelmasse, væskeindhold din metabolske alder samt meget andet, hvis du måtte ønske dette. Derudover har du mulighed for at få foretaget blodtryksmåling af fuldautomatisk blodtryksmåler, som også anvendes på medicinske afdelinger.