Parcoaching

Er kærligheden visnet lidt eller erstattet af børn, arbejde og praktiske gøremål?

Måske går i fejl af hinanden og misforstår? 

Har i glemt at lytte, se, føle, udtrykke jeres behov og spille hinanden gode?

Måske er i i tvivl om, hvorvidt i stadig vil hinanden?

Har i mod og lyst til at, at give hinanden en chance til, så kan parcoaching være den direkte vej tilbage til hinanden, kærlighed, fortroligheden og nærheden. 

COLOURBOX2719189.jpg

Parforhold kan deles ind i 3 stadier:

  1. Stadie - nyforelsket og masser af polarisering mellem jer. 
  2. Stadie - Mænd og kvinder forsøger at matche hinandens energier - der sker en depolarisering af kønnene, hvorved den seksuelle tiltrækning blegner eller helt forsvinder. 
  3. Stadie - Åbenhed for både mandlige og kvindelige sider uden at fastholde dem. Der er igen kommet polarisering, autentisk nærvær og stor kærlighed. Begge føler sig fri i parforholdet.

Hvor er i henne i jeres parforhold? 

Coaching kan støtte jer i at afklare, hvor i befinder jer, og hjælpe jer til at skabe bevidsthed om, hvilken adfærd i hver i sær udtrykker maskulint og feminint. Resultatet vil give jer øget polaritet og dermed øget tiltrækning. 

Coaching kan også støtte jer i, at udvikle en anerkendende dialogform, så i får sluppet "rigtig og forkert-modellen". En anerkendende dialog består af åbenhed, nysgerrighed, respekt, empati, autencitet og ansvarlighed, og giver jeg mulighed for, ikke blot at blive klogere på hinanden, men også på jeres indbyrdes relation. 

En anden ting som kan bringes i spil er Enneagrammet og dets teori om de tre instinkter vi mennesker er drevet af nemlig overleveren, sexual, eller social.

Viden om instinkterne kan være en stor hjælp til at give både en bedre selvforståelse og en bedre forståelse af jeres indbyrdes samspil/relation. 

Parcoaching kan foregå, hvor i kommer sammen og hver for sig, eller en kombination af begge.

I vil få øvelser med hjem - nogle skal i lave hver for sig, og andre skal i lave sammen. 

Parcoaching giver jer mulighed for, at se hinanden i et oprigtigt lys....det er jo trods alt ham/hende du har valgt at leve dit liv sammen med.

"Græsset er grønnest hvor du vander det"