Kurser & Workshops

Kurser, workshops og foredrag kan være små pauser i hverdagen - der hvor du stopper op, lytter til dig selv og mærker det, som virkelig betyder noget for dig her i livet.

Jeg afholder løbende kurser og workshops, samt mentor forløb og gratis webinar. Hold øje med siden her for nye kurser, eller følg med i nyheder på forsiden.

Mindfulness

Afholdes både som workshop og som 8 ugers kursus. Du kan finde kurserne i boksen "Mindfulness, Meditaiton og Mentaltræning".

Personligt Mentorforløb

Er du coach, i gang med en coachinguddannelse eller mere erfaren, men føler dig kørt fast og har måske svært ved at finde ind til, hvad du virkelig brænder for som coach? Hvis ja, så er et personligt mentorforløb måske lige noget for dig. Du kan læse mere om det personlige mentorforløb i linket her.

Livsstilsomlægning - vægttab - sundhed

For dig som gerne vil tabe dig, og har forsøgt et utal af slankekure med den klassiske yoyo-vægt til følge, kan du finde nye kurser i boksen "Sundhed & Livsstil.

Nyt ONLINE-kursus starter 12. januar kl. 16.00 - 17.30. Læs mere om indhold, TILBUDSPRIS og tilmelding her.

Vil du vide mere, eller tilmelde dig et forløb, så send mig gerne en mail til info@mindset-coaching.dk eller ring på telefonnummer 30 22 07 41.