Hvis ikke du skulle være dig, hvem skulle så?

I morges gik jeg den sædvanlige tur med hunden i skoven tæt på, hvor jeg bor. Selvom det var den sædvanlige tur, blev denne morgen alligevel helt sin egen.  Jeg var på vej nej til engen, da jeg fik øje på en mand, som stod og kastede frisbee med sin hund. Han var meget optaget af legen, og da det var rimelig tidligt en mandag morgen, tror jeg han følte sig helt alene og uset. Jeg stod lidt og iagttog manden og hans hund og fyldtes med kærlighed og glæde. Jeg kender ikke manden, og kunne blot se ham bagfra. Men det der gjorde mig så varm indeni var, at manden lyste langt væk af at være sig selv. At være præcis sig selv, og ingen anden. Han troede sig fuldstændig uset, og lagde alle kræfter i kastet med sin frisbee . Hele kroppen var i brug. Helt ned i knæene og snurrede ¾ omgang i sit kast, mens det ene ben fløj skråt bagud. Et rigtigt drengekast. Jeg har en fornemmelse af, at hvis han havde set, jeg stod og kiggede på ham, så havde han kastet mere behersket og udedikeret til sin hund. Han havde højst sandsynlig set ud til at være helt i kontrol, med sig selv og sine bevægelser – voksent og fri af ”barnets” umiddelbarhed og naturlige glæde.

Jeg valgte at vende om og gå tilbage ad den vej jeg var kommet. Jeg kunne simpelthen ikke nænne at forstyrre hans tilstedeværelse i nuet. Hans ægte glæde og indlevelse i samspillet med sin hund. Det var fantastisk, og jeg gik resten af vejen hjem, og tænkte på, hvor vidunderligt det ville være, hvis alle blot er helt sig selv.  Være præcis sådan, som vi er, når vi tror os uset og alene. I mine øjne er det lige der, vi bliver aller nemmest at elske. Her bliver vi rene, ægte, sårbare og helt igennem os selv, med alt hvad vi indeholder. Du kan læse hele bloggen ved at gå ind på nedenstående link - god fornøjelse.

http://levlykkeligt.dk/forum/coach_og_sundhedskonsulent_karina_m%C3%B8ller_beck/hvis_ikke_du_skulle_v%C3%A6re_dig_hvem_skulle_s%C3%A5